REKLAMACIJE

Postupak rešavanja reklamacije sprovodi se na osnovu odredbi Zakona o zaštiti potrošača (“Sl.Glasnik RS” br. 62/2014) kao i odredbi Zakona o trgovini (“Sl.Glasnik RS” br. 53/10, 10/2013).

Potrošač izjavljuje reklamaciju radi ostvarivanja prava po osnovu saobraznosti, garancije, pogrešno obračunate cene i drugih nedostataka lično u jednom od dva naša maloprodajna objekata gde postoje osobe zadužene za gore navedeno ili pošaljite Vaš zahtev na adresu el-co@mts.rs.

Obavezno navedite sledeće podatke:

1. Ime i prezime
2. E-mail adresu
3. Broj fakture ili gotovinskog računa koji ste dobili sa robom
4. Poruku u kojoj ćete opisati razlog reklamacije.

 Artikle namenjene za povrat obavezno spakujte u original pakovanje, vodeći računa da prilikom transporta ne dođe do oštećenja.
Obavezno priložite fakturu ili gotovinski račun, a na pakovanju napišite „reklamacija“ i broj dokumenta koji ste dobili.

Nakon što oštećena roba stigne u naše prostorije i provere opravdanost reklamacije, ispravan artikal biće isporučen na vašu adresu. Ukoliko artikal više nemamo u ponudi, biće izvršen povraćaj novca.

Rok za odgovor na reklamaciju je 8 dana od prijema reklamacije.

Vremenski period garancije je naveden u opisu svakog proizvoda. Garancija je račun koji ste dobili prilikom kupovine.

U slučaju kada nije u mogućnosti da artikal za koji prihvata reklamaciju zameni adekvatnim, drugim primerkom, ”EL-CO” se obavezuje da izvrši povrat sredstava Kupcu. U slučaju povraćaja sredstava Kupcu koji je robu platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, El-Co je u obavezi da povraćaj izvrše isključivo preko VISA, Maestro i drugih elektronskih metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava isključivo na račun
korisnika kartice.

Kupac ne može ni u kom slučaju, ni pod kojim uslovima, zahtevati povraćaj sredstava u gotovini za transakciju
izvršenu korišćenjem neke od platnih kartica.

You must select your brand attribute in Theme Settings -> Shop -> Brands
Korpa

HEY YOU, SIGN UP AND CONNECT TO WOODMART!

Be the first to learn about our latest trends and get exclusive offers

Will be used in accordance with our Privacy Policy

Sign in