O KOMPANIJI EL-CO

Kompanija „EL-CO“ doo je osnovana 1994. radi proizvodnje i distribucije rasvete i elektromaterijala.

Od samog početka bavi se proizvodnjom rasvetnih tela, sijaličnih grla, E40, E27, E14, fluo svetiljki, reflektora kao i uvozom najkvalitetnije dekoratvne rasvete.

Nakon skoro tri decenije poslovanja i stečenog ogromnog iskustva u prilici smo da ponudimo kompletna rešenja rasvete bilo dekorativne ili industrijske, kao i izradu plana rasvete, fotomerije pa čak i arhitektonskih rešenja.

Kompanija „EL-CO“ zapošljava stručni kadar, neprestano prati ubrzani razvoj tehnike nastupajući na sajmovima u zemlji i inostranstvu.      Tim kompanije konstantno je fokusiran na razumevanje potreba kupaca kako bi ispunio sve njihove zahteve u potrebama osvetljenja stambenog ili poslovnog prostora. 

Danas u našoj ponudi možete pronaći rasvetu najkvalitetnih svetskih brendova po najpovoljnijim cenama.

Centrala kompanije EL-CO u Bačkoj Palanci.

PO ČEMU SMO PREPOZNATLJIVI

najkvalitetnija rasveta
Najkvalitetnija rasveta i elektromaterijal
efikasna usluga
Efikasna usluga
dizajn
Originalan dizajn
savet
Praktični saveti
zadovoljni klijenti
Zadovoljni Klijenti

NAŠI BRENDOVI

mersen logo

Globalni ekspert u proizvodnji elektromaterijala i komponenti postoji od 1891. godine sa centralom u Lionu. Kompanja ima sediste u 35 zemalja širom sveta, a u svoja 53 proizvodna pogona zapošljava preko 7000 zaposlenih. Mersen je lider u proizvodnji osigurača, postolja osigurača, rastavljača, sklopki itd. EL-CO je od 2008. godine zvanični predstavnik kompanije MERSEN za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i BIH.

ledvance logo

Ledvance je jedan od najvećih lidera na svetu u profesionalnoj rasveti, kao i u rasveti za domove. U svojoj ponudi imaju širok asortiman LED svetiljki, naprednih LED lampi, kao i savete i rešenja za uštedu električne energije. Kompanija je nastala iz brenda za osvetljenje Osram. Imaju moćnu distributvnu mrežu i posluju u više od 140 zemalja sveta. Poznati su po dugogodišnjem odnosu sa kupcima koji je baziran na poverenju. 

braytron logo

Braytron je internacionalni brend specijalizovan za rasvetu. Imaju preko 15 godina iskustva u proizvodnji i distribuciji visoko kvalitetne rasvete. Brayton je najviše fokusiran na LED rasvetu.  Poseduju pogone za proizvodnju u Turskoj i Rumuniji. Ulažu u napredna istraživanja i razvojne centre. Dominantni su u regionu u proizvodnji LED rasvete. 

nowodvorski logo

Nowodvorski je poljski proizvođač rasvete, kojeg odlikuje svetski dizajn. Postoji od 1994. godine. Počeli su kao mala prodična firma i izrasli u uspešnu kompaniju koja zapošljava veliki broj ljudi.  
Imaju veoma razvijenu prodajnu mrežu i veliki broj saradnika u prodaji. Njihovi proizvodi su dostupni u 45 zemalja sveta. Polovina njihove ukupne zarade je upravo od izvoza, zato su svoje poslovanje usmerili u razvijanje partnerskih odnosa i B2B sekcija.  Koliko im je dizajn bitan, govori i to da se na njihovom sajtu možete registrovati i imati pristup njihovim 3D dizajnima, kao i da predstavite svoj dizajn njima. 
Poseduju dva proizvodna pogona sa najsavremenijim sistemima mašina i dnevno proizvode prosečno 5000 proizvoda.  Njihovi proizvodi su vrhunskog kvaliteta i modernog dizajna koji odgovara različitim ukusima.  

eglo logo

EGLO Leuchten GmbH je austrijska porodična firma koja se bavi dekorativnom rasvetom, posebno LED rasvetom. Dugogodišnjim postojanjem stasali su u svetskog lidera u ovoj oblasti. Firmu je osnovao Ludvig Obvajzer 1969. godine. Otvorio je prodavnicu lampi i elektromaterijala. Sedam godina kasnije, ova firma počinje da se širi i danas ima preko 75 svojih poslovnica širom sveta.
Sedište EGLO-a je u Pilu u Austriji, a svoje proizvodne pogone imaju u Mađarskoj, Kini i Indiji i godišnje proizvode preko 25 miliona proizvoda.
EGLO u Srbiji posluje od 2005. godine sa sedištem u Beogradu i broji 6 prodajnih salona širom zemlje. Brend EGLO je sinonim za kvalitet i dugu tradiciju.

You must select your brand attribute in Theme Settings -> Shop -> Brands
Корпа

Sign in