USLOVI ISPORUKE

Rok isporuke
Nakon potvrde kupovine, porudžbina ulazi u status obrade. O statusu Vaše porudžbine, bićete obavešteni putem email-a. Sve porudžbine koje pristignu do 13h, nastojaćemo da isporučimo sutradan. Za sve porudžbine poslate petkom i vikendom, prodavac će Vas kontaktirati početkom naredne nedelje. 

Preuzimanje pošiljke
Kurirska služba D Express, pošiljke donosi na adresu za isporuku u periodu od 08:00-16:00h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko su artikli oštećeni u transportu, kupac je u obavezi da nas o tome obavesti u roku od 24h od momenta prijema paketa, naknadne reklamacije nismo u mogućnosti da uvažimo. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

Cena isporuke
Isporuka na kućnu adresu za sve porudžbine čiji je iznos 10000 dinara ili veći je besplatna. Ukoliko je vrednost porudžbine manja od 10000 dinara, cena isporuke će iznositi 500 dinara uključujući PDV.

NAPOMENA:
Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.

You must select your brand attribute in Theme Settings -> Shop -> Brands
Корпа

Sign in